En skön cykeltur tilll Ystad, Jag cyklade söderut förbi Djurröd. Passerade Sätaröd. Strax innan Svensköp såg jag en skylt som pekade rakt in i skogen, Den pekade rakt in i skogen där ett engelskt flygplan hade störtat under kriget alla besättningsmedlemmarna hade dött utom piloten.

Cristinehof blev det mat och en titt på slottet. Jag cyklade vidare söderut mot Fyledalen och passerade Krageholms slott och Marsvinsholms slott.

Vid Svarte kom jag så fram till havet, sen cyklade jag längs havet den sista milen till Ystad.

Vädret blev bara bättre och bättre fram på eftermiddagen och kvällen var det strålande sol och riktigt varmt och skönt.

Jag letade först upp vandrarhemmet sen cyklade jag in till stan och kollade lite inför morgondagen, lite sightseeing här blir det nog allt Natti Natti…..